Wandelen en Nordic Walking

 

14 april: wandelen van Hekendorp naar Goejanverwelle, Oudewater en Hekendorp

12 mei: Wandelen door het Haagsche bos, Myendel en Waalsdorpervlakte

16 juni: unieke wandeling door de Carnisse grienden

 

 

Eén zaterdag per maand gaan enthousiaste wandelaars buiten de gemeente op pad. De wandelingen gaan vaak over graskades en over hekjes in onze mooie regio en soms daarbuiten: van Hekendorp tot Vlaardingen en van Wassenaar tot Tiengemeten of Numansdorp.
Het verzamelpunt is op de parkeerplaats achter de Saffier om 10.00 uur. Vandaar wordt carpoolend vertrokken naar de steeds wisselende startpunten. Er zijn geen kosten aan verbonden; wel wordt aan de chauffeur een bijdrage betaald voor het mogen meerijden. Goede wandelschoenen en een lunchpakket gaan mee.

Opgeven bij Rian de Zoete-Roosen, via 0180-318173 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                             

 

 

 

Elke dinsdagmiddag gezellig wandelen en halverwege de route van 7-10 km met elkaar koffiedrinken of iets anders. De wandeling start om 13.15 uur iedere week op een andere locatie. U kunt deze locatie na aanmelding vi de mail ontvangen of lezen onder Activiteiten www.omroepzuidplas.nl

Informatie Ans de Koning tel 0180 314285 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedere zaterdagochtend om 9.30 uur starten Nordicwalkers met hun vaste route van ca. 7.5 k. door Hitland. Gestart wordt op de grote parkeerplaats aan de Hitlandselaan en de deelnemers drinken hun drankje bij de Hit. 

Voor informatie of Nordicwalkinglessen: telefoon 0180 31 42 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.